V4hoofdlogo Welkom bij V4

"Ze kunnen het weer van gisteren niet eens voorspellen",.. een gezegde dat op V4 meermaals te horen is geweest als het gaat over verwachtingen.
Toch moeten we een houvast zoeken om over een evenement als "Goud van Hout" te beslissen als het gaat om voorspellingen.
Ervan uitgaande dat we de wedstrijd moeten doen met lichte toestellen, die er niet bekend om staan dat ze erg goed met harde wind omgaan, hebben we besloten om de wedstrijd af te lasten.
We kijken aan tegen een weekend met windkracht 4, en vlagen tot 6! (we tellen eventuele regen niet eens mee). De wind, dwars op onze velden, helpt ook niet echt mee voor het uitrollen van startlijnen.

De keuze die we moeten maken, is natuurlijk verregaand, omdat we daarmee ook de toost, de borrel en het eten moeten laten vervallen.

Dit vliegseizoen was om tal van redenen al niet een heel fijn gebeuren, we hadden gehoopt er toch nog iets leuks van te maken.

Daarom willen we de festiviteiten niet geheel aflasten. Komend najaar op 26 oktober houden we onze ALV. Na afloop willen we met een drankje en een hapje toch nog even terugkijken op de afgelopen 40 jaar!

No thoughts on “Festiviteiten afgelast!”