V4hoofdlogo Welkom bij V4

De vereniging de agrarische modelvliegclub V4 te Hillegom, kortweg V4, is opgericht in 1981 en bestaat dus al bijna 40  jaar. Op dit moment zijn er ongeveer 55 modelvliegers lid van V4. V4 is hiermee een relatief kleine en rustige vereniging. Wij vliegen op een goede bereikbare, locatie tussen Bennebroek en Hillegom. 

Bij V4 wordt voornamelijk recreatief gevlogen met bijna alle soorten en maten modelzwevers, waaronder F5J, discus launch gliders (DLG) en F3J. Voorop bij onze vereniging staat het plezier dat we met elkaar hebben in het modelvliegen.

Lid worden

Ben je geïnteresseerd in modelvliegen en overweeg je om lid te worden van de V4, kom een keertje langs op ons veld. Bij goed weer wordt er in de regel tijdens het weekend en de zomeravonden gevlogen. Vaak is er dan ook iemand die je alles kan vertellen wat je wilt weten, bv over de aanschaf van een model en zender. Om te voorkomen dat je voor niets komt, kan je ook naar onze clubavond komen die 2 wekelijks wordt gehouden op donderdagavond.

V4 heeft geen wachtlijst, maar graag willen we persoonlijk kennis met je maken voordat we je inschrijven als lid. Aanmelden kan door het aanvraagformulier in te vullen op deze site. Meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..