V4hoofdlogo Welkom bij V4

Aanmeldingsformulier V4

Iedereen is welkom om lid te worden van de agrarische modelzweefvliegclub V4 te Hillegom.
Het is al mogelijk om vanaf 12 jaar lid te worden van V4. Uiteraard kan je al eerder vliegen bij V4 maar dan onder begeleiding van een van de ouders.

Jaarlijkse contributie

Jeugdleden 12-18 € 25,00
Seniorleden € 50,00

De eenmalige kosten bedragen € 10,00.

U kunt lid worden door onderstaand inschrijfformulier volledig in te vullen en te verzenden. Van belang is ook te controleren of uw WA verzekering ook schades door modelvliegactiviteiten dekt, Ieder lid is verplicht een geldige WA verzekering te hebben. Indien u lid bent van de KNVvL bent u automatisch verzekerd. De opgave van uw KNVvL lidmaatschapsnummer volstaat in dat geval. De V4 is niet verbonden aan de KNVvL en derhalve is het niet verplicht lid te zijn van de KNVvL om lid van de V4 te kunnen zijn.


Wil je een keer proefvliegen?? mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Aanmeldingsformulier V4

Ondergetekende wenst zich op te geven als lid van de Vereniging van Zweefvliegtuig modelbestuurders V4Als je geen lid bent van de KNVvL, is het nodig een aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Controleer je polis om te zien of modelvliegen meeverzekerd is.


Vul in welk(e) zwever(s) je hebt en het type zender (2,4 GHz of anders)


Om de veiligheid van jezelf en anderen te waarborgen hebben we een aantal regels met elkaar afgesproken. We vinden het belangrijk dat je deze kent voordat je bij ons komt vliegen. (De veldregels vind je hier.)


  Refresh Captcha  
 

↑ Klik verzenden ↑